У центрі містечка з'явився ще один кіоск

2030 0

Ми у соцмережах:

У центрі містечка з'явився ще один кіоск

На розі вулиць 1 Травня та Нової в місті Костополі, де багато років поспіль стояв газетний кісок, нещодавно поставили інший, трохи більший і сучасніший кіоск з входами від обидвох вулиць. Чим у ньому торгуватимуть, поки невідомо.

Не можна сказати, що ця споруда прикрасила цю частину міста. Але, принаймні, вона нова і має більш привабливий вигляд, ніж старий кіоск. Та з огляду на, так би мовити, архітектурний ансамбль довкола більш естетична будівля на цьому клаптику землі, поряд з кіосками та усілякими прибудовами до панельної 9-поверхівки, просто загубилася б.

На аукціоні, який відбувся у вересні цього року, ділянку на розі згаданих вулиць придбав підприємець Микола Снітко. Він має на вулиці Рівненській подібний павільйон під назвою «Анкома», в якому торгують м’ясом та іншим крамом. Як пояснив перший заступник міського голови Костополя Андрій Ткачук, вільні земельні ділянки міськрада може продавати або з власної ініціативи, або якщо таку ініціативу виявить той, хто хоче її придбати. Власне, підприємець Снітко і заявив про такий намір. Термін оренди «Укрпошти» цієї ділянки закінчився уже років з 10 тому, але газетний кіоск стояв, хоча вже й не працював. А коли з’явився охочий купити землю, ділянку підготували до продажу, й кіоск прибрали.

- Ділянку було виставлено на продаж з умовою розміщення на ній тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності, - розповів Андрій Ткачук, - оскільки ділянка невеличка, споруду потрібно було або зблокувати з сусідньою будівлею, або зробити прохід між ними не менше 8 метрів. Усі питання підприємець пообіцяв владнати.

ажуть, що коли про наміри Снітка стало відомо, одразу з’явилися люди, які почали шантажувати його, що коли не відступиться, наштовхнеться на перепони. Зрештою, на аукціон зареєструвалося чотири учасники. Утім, назвати вищу ціну, ніж Снітко, жоден не наважився, тож переможцем аукціону визнано саме його. При стартовій ціні ділянки у 5777 гривень Микола Снітко придбав її за 28885 гривень. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також