У Великій Омеляні вкрали новорічну інсталяцію

1312 0

Ми у соцмережах:

У Великій Омеляні вкрали новорічну інсталяцію

Про крадіжку повідомила рівнянка Альона Нестерук. Каже, що це була нова інсталяція в селищі. Камери встигли зафіксувати зловмисників.

 В дописі рівнянки йдеться:

«Тішилися не довго… Цьогоріч у Великій Омеляні гучно та урочисто відкрили центральну ялинку, котру встановили в центрі села перед Будинком культури. З ініціативи вже новообраної голови ОТГ, а до недавна, заступниці голови Великоомелянської сільської ради Алли Карпюк ялинка 2020 красувалась світловою інсталяцією котрій раділи і діти і дорослі. Проїжджаючі повз Омеляну зупинялись, щоб зробити фото на фоні новорічної красуні. Та цієї ночі, близько 5-ої години ранку двоє зловмисників вирішили, що омелянці вдосталь натішились, тому викрали світлову інсталяцію і поглумились над ялинкою. На щастя, крадіїв зафіксували камери відео-нагляду, котрі встановлені на приміщенні адмінбудівлі та на в'їздах і виїздах села.

Тому розраховуємо на оперативні дії наших полісменів та дільничого і закликаємо злочинців повернути викрадене в найкоротші терміни. Можливо хтось в цей час став випадковим свідком цієї неприємної ситуації пишіть у особисті повідомлення».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також