У Володимирецькому та Рафалівському держлісгоспах – нові директори

2687 0

Ми у соцмережах:

У Володимирецькому та Рафалівському держлісгоспах – нові директори

У 2018 році на Володимиреччині стало на одне лісове господарство більше.

У травні до Володимирецького держлісгоспу додався Рафалівський, утворений в результаті виділу з частини угідь Володимирецького та за рахунок приєднання лісових масивів колишнього держспецлісгоспу. Минулого тижня представили нових керівників цих господарств, повідомляє Володимирець.City

У Рафалівці директором став Максим Гура, а у Володимирці призначили Валентина Аврамишина. Обидва родом з Дубровиччини.

Максим Гура закінчив Київський Національний університет біоресурсів і природокористування України. Трудовий стаж – 11 років. З червня по листопад 2018 року працював головним інженером Рафалівського лісгоспу.

Валентин Аврамишин у галузі працює 15 років. Закінчив Український державний лісотехнічний університет. Виконуючим обов’язки керівника у Володимирецькому лісгоспі пропрацював 7 місяців.

Про необхідність реформувати найбільший в Україні Володимирецький держлісгосп розповів начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Віталій Сухович:

Дуже непросто керівнику управляти одразу 16-ма лісництвами. Занадто велика територія, великий об’єм робіт і людей чимало, як для одного держлісгоспу. Тому було прийнято рішення розділити цей держлісгосп на два: Володимирецький та Рафалівський, до якого приєднана ще й територія СЛАПу (державного спеціалізованого лісогосподарського аграрного підприємства). З керівниками державне агентство лісових ресурсів контракт підписало на один рік. За цей час вони можуть довести свою працездатність та вміння керувати колективами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також