У Здолбунові пролунали постріли: чоловік застрелив одне цуценя і поранив інше

1254 0

Ми у соцмережах:

У Здолбунові пролунали постріли: чоловік застрелив одне цуценя і поранив інше

Поліція спрацювала адекватно. На місці події складені всі необхідні протоколи.

Про цей випадок повідомила Svitlana Nikolina в інстаграм-спільноті Типовий Здолбунів.

- Вчора ввечері в Здолбунові сталося вбивство. Сорокашестирічний чоловік з травматичної зброї (наскільки мені відомо, це була рушниця) застрелив застрелив одне цуценя і поранив інше.
Поліція спрацювала адекватно. На місці події складені всі необхідні протоколи, які дадуть можливість двоногому падлюці сісти у в'язницю на термін від 5 до 8 років. Саме поліція попросила мене знайти ветеринара, і я дякую Діма Нижник за те, що відгукнувся, що приїхав, що не питав, чи хтось за це заплатить.
Я не знаю імені поліцейського, який дочекався ветеринара, який дочекався, поки малюка забрали в притулок, - але він точно заслуговує на повагу і подяку! Телефон є, тому знайти цього доброго чоловіка можна, звісно.
Як на мене, то межу перейдено. Або ми всі разом проконтролюємо хід справи і дамо зрозуміти всім неадекватам, що жорстокість щодо тварин карається не менш суворо, як і щодо людей, або ці потвори почнуть відстрілювати всіх, хто їм заважає. І далеко не факт, що то завжди будуть лише собаки і коти.
Фото ілюстративне. Я не знаю, як виглядає малюк, що вижив. Зараз він у притулку, але дім йому точно буде потрібен.

Читаті так коментують те, що сталось у Здолбунові:

t.a.t.a.r.i.n.a._
Сьогодні собаку, а завтра сусіда бо він йому надоїсть, якіж безсердечні люди в нас є, просто жах, немає слів, а цуциків дуже шкода

anya.stetsyuk
Був схожий випадок на моїй вулиці, чоловік застрелив двох собак.

kirilchukiuliia

Одні вивозять, інші труять, то стріляють... Коли вже накажуть цих покидьків!!! Ціла вулиця дітей гуляла, а він в малят почав стріляти.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також