Убив дівчину на тротуарі

5017 0

Ми у соцмережах:

Убив дівчину на тротуарі

15-річна Ніна Середа разом із своє подругою у понеділок поверталася з Рівного додому в Колоденку Рівненського району. Дівчата вийшли з маршрутного таксі, проте встигли пройти кілька метрів. Маршрутка рушила, а на тротуар зненацька вилетів «Пежо-Ескперт», за кермом якого перебував 18-річний Віталій Дзюбук з Колоденки.

15-річна Ніна Середа разом із своє подругою у понеділок поверталася з Рівного додому в Колоденку Рівненського району. Дівчата вийшли з маршрутного таксі, проте встигли пройти кілька метрів. Маршрутка рушила, а на тротуар зненацька вилетів «Пежо-Ескперт», за кермом якого перебував 18-річний Віталій Дзюбук з Колоденки. Одна з дівчат встигла відскочити, а Ніну автомобіль збив. Дівчина померла на місці пригоди. Спершу водій, шокований тим, що сталося, вибіг з авто та кинувся навтьоки. Але пробігши кілька метрів, зупинився та повернувся. Згодом слідчо-оперативна група відвезла його далі від місця ДТП, щоб рідні не вчинили самосуд над вбивцею доньки.

 
Свідки, які бачили ДТП, стверджують, що «Пежо» їхав з дуже великою швидкістю, мчав щонайменше кілометрів зі сто, тому не встиг зорієнтуватися на дорозі та пішов на обгін маршрутки з правого боку. Руслан Панасюк з прес-служби ВДАІ УМВС у Рівненській області повідомив «РВ», що водій був тверезий, це підтвердила експертиза, проте його водійський стаж становить лише кілька місяців — посвідчення водія він отримав у квітні цього року. Окрім того, хлопець здав аналіз крові та сечі на вміст психотропних і наркотичних речовин. Результати аналізів будуть відомі пізніше. За фактом ДТП порушено кримінальну справу. Автомобіль працівники ДАІ відправили на штрафмайданчик.Начальник СЗГ УМВС у Рівненській області Тамара Лисенко повідомила, що водія затримали на три доби, він перебуває в ІТТ, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також