Учасники акції «Твоя енергонезалежність» від ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» зекономили понад 3,6 млн гривень

682 0

Ми у соцмережах:

Учасники акції «Твоя енергонезалежність» від ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» зекономили понад 3,6 млн гривень

В акції «Твоя енергонезалежність» від ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» взяло участь 1281 домогосподарство. Загалом було закуплено 1млн 415 тисяч кубометрів газу на суму 6 млн 877 тис грн.

 За опалювальний сезон учасники акції використали 1 млн 276 тис кубометрів газу на суму 6 млн 199 тис грн, що становить 90% від закупленого енергоресурсу.

«Наголошую, здорожчання газу, що завжди відбувається на період опалювального сезону, учасників даної акції не торкнулось. Натомість цим споживачам вдалося зекономити 3 млн 641 тис грн», – зазначив директор ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Леонід КОШЕЛЬНИК.

Залишок коштів, не використаний споживачами за передплачений обсяг газу, ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» поверне на їхні карткові рахунки або ж спрямує заощаджені кошти на оплату в наступні місяці.

Заяви на повернення коштів на картковий рахунок або на зарахування переплати, доступні на сайті ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» за посиланням:

Підписану заяву можна надати у відділення ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» або ж надіслати на адресу підприємства: 33023, м. Рівне, вул. Грушевського академіка, 24 чи сфотографувати і надіслати електронним листом на пошту office@rvgaszbut.104.ua
 
Своїми враженнями про участь в акції «Твоя енергонезалежність» поділились клієнти ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ»

Олексій БАНАЦЬКИЙ, рівнянин:  «Учасниками такої акції були вперше. Під час акції ми закупили 6,5 тисяч кубів газу на 30 тис грн. Але весь об’єм за період акції не використали. Вважаю, що нам вдалося суттєво зекономити, тож тепер чекаємо наступних акційних пропозицій».

Ігор БАРАНОВСЬКИЙ, житель с.Колоденка Рівненського району: «Такі акції дуже потрібні. Ми закупили 1 тис 400 кубів газу по 4,49 грн, бо про акцію дізнались відразу – інформація була в Особистому кабінеті. Цього об’єму нам вистачало якраз на весь період дії акції. Якщо такі акції будуть ще, то обов’язково будемо її учасниками».

Тетяна МАМЧУР, жителька с. Малий Олексин Рівненського району: «Була приємно вражена участю в цій акції. Оскільки газ використовувала і розуміла, що ці захмарні ціни на нас не впливають. Ми закупили газу на 5 тис грн. Нам його вистачило на три місяці. У березні вже не було акційного газу, тож заплатимо як усі. Якби така програма була й надалі, то обов’язково стала б її учасницею ще».

Наталія ВЯТКІНА, рівнянка: «Участю в цій акції задоволена абсолютно. Дуже хотіла, щоб вона і надалі була. Ми з чоловіком вже обговорили, якщо буде така можливість, то знову закупимо газ наперед, але вже більше. Цього разу ми закупили 1,5 тисячі кубів – наскільки вистачило грошей. Придбали ми його по 4.99 грн. Потім пошкодувала, що не закупила відразу, коли ціна була 4.49 грн за кубометр. Цим газом користувались по лютий місяць. Тепер точно знаємо, що такі акції точно для нас. Та й іншим радимо – краще кошти відкласти і закупити об’єм газу на всю зиму відразу».

У ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» дякують споживачам, що долучились до участі в акції та поділились своїм позитивним досвідом. Також запевняють, що планують нову акційну пропозицію, яка дасть можливість закупити паливо на зиму оптом. 

Довідка:
Акційна пропозиція від ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» діяла з 15 серпня до 30 вересня 2020 року, а спеціальний тариф «Твоя енергонезалежність» тривав з 1 жовтня 2020 року по 31 березня 2021 року.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також