Учителем танців три роки здолбунівець не працюватиме, бо розбещував свою ученицю

1306 0

Ми у соцмережах:

Покарали за розбещення неповнолітньої

Здолбунівський райсуд визнав 22-річного вчителя танців Павла Осіпова винним у розбещенні неповнолітньої учениці та присудив йому 5 років позбавлення волі. Втім, у колонію засуджений не потрапить, бо отримав три роки умовного терміну.

22-річний вчитель танців зі Здолбунова наприкінці січня до середини лютого надсилав у Вайбер  10-річної дівчинці  фото своїх геніталій та вимагав надіслати інтимні фотографії дитини у відповідь. Він хотів бачити її голою. Поліція відкрила  кримінальне провадження. Суд відправив учителя під цілодобовий домашній арешт.

У Здолбунівському райсуді вже розглянули цю справу і оголосили вирок.  

Мати дівчинки, викладачка, засвідчила, що взявши телефон доньки, помітила знімки в папці для видалених фотографій. Відкрила — і побачене її жахнуло. Там були оголені фото чоловіка. Дівчинка розповіла, що вчитель танців їй пише і присилає фото. Він просив дитину робити те саме. Дівчинка не розуміла до кінця, що відбувається. Батьки звернулися до поліції. засвідчила, що побачила світлини з оголеними геніталіями вчителя танців на телефоні доньки. 

Поліція знайшла ці фото та відео на телефонах та на флешках учителя. Він свою провину визнав та заявив у суді, що розкаюється. Розповів, що раніше у соцмережах спілкувався і зі старшою сестрою учениці. Її  також просив інтимні фото, проте почув відмову. . 

Суд визнав вчителя танців винним у розбещенні неповнолітньої дитини, яка не досягла 14-річного віку,  та призначив йому покарання -  позбавлення волі на п`ять років, до того ж - з позбавленням права займатись діяльністю у сфері освіти та позашкільного виховання дітей на строк три роки.

На підставі статті  75 Кримінального Кодексу України засудженого було звільнено від відбування призначеного покарання з випробуванням. Якщо він упродовж трирічного іспитового строку не вчинить нового кримінального правопорушення і виконає покладені на нього судом обов`язки, то залишиться а волі.  Суд зобов`язав учителя періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання. Запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту, застосований відносно учителя, суд скасував.  Учитель повинен сплатити також  100 тисяч гривень моральної шкоди матері дівчинки та компенсувати 20 тисяч гривень витрат на правничу допомогу адвокату . Засуджений ще може оскаржити цей вирок суду

Читайте також: Учитель танців зі Здолбунова чіплявся до учениці, а перед тим до її сестри

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також