Учні знайшли мертву мишу в їдальні рівненського ліцею (ВІДЕО)

2951 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Учні Рівненського ліцею № 27 зафіксували на відео мертву мишу у їдальні. Це сталося 18 березня, коли прийшли обідати під час перерви. Ролик з мертвою мишею опублікували у місцевих телеграм-каналах.

За словами директора ліцею Богдана Харіва, раніше гризунів у навчальному закладі не фіксували. Він припустив, що мишу підкинули. Про ситуацію він розповів Суспільному.

- Такий інцидент вперше стався у шкільній їдальні, мишу знайшли на перерві. На попередній перерві, коли прибирала прибиральниця, то нічого не було, зазначив Богдан Харів.

Він повідомив, що у їдальні дотримуються санітарних вимог:

- 12-го березня цього року була проведена дератизація. Це отруйні речовини ставляться, розкидаються в їдальні для того, щоб шкідників не було. Шкідників не фіксували. Можуть бути різні версії, у нас підозра, що просто підкинули для сенсації.

Зі слів директора, прибиральниці мертвого гризуна викинули у смітник, а в приміщенні провели генеральне прибирання:

- Посилити контроль за дератизацією. Ще раз оглянути приміщення школи, щоб більше такого не повторювалось.

Начальник міського управління освіти Андрій Мазур повідомив Суспільному, що за цим фактом провели службове розслідування:

- Щодо вологого прибирання – воно в них здійснюється за графіком. Так сталося, що в період між прибиранням, на перерві, там виявили мишу. Я не берусь стверджувати, що це саме за наслідками дератизації, припускаю, що це могло бути. Власне, проведена бесіда вже і з директором, і з підприємицею, яка організовує харчування дітей. Вона підтвердила, що дійсно на харчоблоці вона проводила дератизацію. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також