Удар росіян по Одесі не пов`язаний із візитом Зеленського, – Сили оборони півдня

444 0

Ми у соцмережах:

Наталя Гуменюк. Фото: ОК

Керівниця об'єднаного пресцентру Cил оборони півдня Наталя Гуменюк повідомила, що сьогоднішній удар держави-агресорки Російської Федерації по Одесі не пов'язаний із конкретним візитом і був націлений на припортову інфраструктуру.

Про це вона розповіла в етері "Донбас.Реалії" ("Радіо Свобода").

- Відбувається те, що Росія – терорист, і вона, очевидно, продовжує атаки на припортову інфраструктуру. Так, по Одесі був завданий ракетний удар, імовірно, балістичною зброєю, із влучанням в одну з будівель в припортовій інфраструктурі. Але це ніяким чином не пов'язано з конкретним візитом. Це пов'язано з терором, який ворог достатньо методично проводить,йдеться в повідомленні. 

Крім того, вона нагадала, що ворог, попри підписані зобов'язання, завдавав ударів по інфраструктурі і напередодні зернової угоди, і під час, і по закінченню.

- Зернова ініціатива, портові спроможності Одеси, області й України в цілому не дають спокою ворогу. Він намагається атакувати і знищити потенціал України як держави, яка знаходиться у війні і намагається відновити економіку для того, щоб підтримувати фронт,підкреслила Гуменюк.
Українські новини нагадують: 6 березня в Одесі прогримів потужний вибух. У соціальних мережах повідомили, що росіяни завдали по місту ракетного удару.
При цьому 6 березня грецькі ЗМІ повідомили про візит прем'єр-міністра Греції Кіріакоса Міцотакіса до Одеси, де в нього була запланована зустріч з президентом Володимиром Зеленським.

З'явилася інформація, що окупанти вдарили балістичною ракетою у кортеж президента України Володимира Зеленського, який перебував за 150 метрів від грецької місії під керівництвом прем'єр-міністра Кіріакоса Міцотакіса.

Проте, за даними ВМС України, російські окупанти завдали ракетного удару по портовій інфраструктурі Одеси, внаслідок чого загинуло п'ятеро людей.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також