Українська чемпіонка з Рівного готується до Олімпіади 2020 в жахливих умовах

3487 0

Ми у соцмережах:

Українська чемпіонка з Рівного готується до Олімпіади 2020 в жахливих умовах

Українська чемпіонка Наталя Прищепа готується до Олімпіади 2020 в дуже поганих умовах

Олімпіада 2020 пройде цього літа в столиці Японії – Токіо. Спортсмени зі всього світу ведуть активну підготовку до літніх Олімпійських ігор. Українська чемпіонка Європи в бігу на 800 м Наталія Прищепа теж веде підготовку, але умови її тренувань, м'яко кажучи, залишають бажати кращого, повідомляє РБК-Україна.

Спортивний журналіст і директор телеканалів "Футбол 1, 2, 3" Олександр Денисов показав ті умови, в яких доводиться тренуватися нашій спортсменці. На своїй сторінці в Facebook Денисов опублікував відео з Рівного, на якому добре видно місце, де тренується Прищепа. Денисов назвав це місце "сараєм", і підкреслив, що дівчина займається в рукавичках, тому можна припустити, що температура повітря в цьому залі теж не дуже комфортна для спортсменки.

- Передаю привіт Федерації легкої атлетики України! Олімпійському Комітету теж не зайве буде знати. Це місто Рівне. Ось в таких умовах готується до Олімпійських Ігор 2020 дворазова чемпіонка Європи в бігу на 800 м Наталія Прищепа. Мало того, що це сарай, мало того, що практично головою у двері, так ще й рукавички на руках вказують на температуру всередині приміщення. Пробивати на совість місцевих чиновників справа пуста, але нехай тепер всі знають, як у Рівному підтримуються спорт і чемпіони Європи, - зазначив Денисов. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також