Українські перукарі під керівництвом рівненського тренера здобули "золото" на чемпіонаті Європи OMC

1614 0

Ми у соцмережах:

Українські перукарі під керівництвом рівненського тренера здобули

9 травня о 18:00 за київським часом відбулася церемонія нагородження учасників Online OMC European Championship 2021. За результатами суддівства, наші учасники під керівництвом тренера Ірини Раєвської здобули достойні нагороди у різних категоріях.

Чемпіонкою Європи у категорії Bridal Style стала Смірнова Наталія. Бронзова медаль у тій же категорії дісталася майстру з Києва Анастасії Веремеєнко. П'яте місце посіла Юлія Кальниченко, яка також здобула перемогу у категорії Gala Style та п'яте місце у категорії Technical Freestyle. Любов Мартинюк здобула золото відразу у двох категоріях - Com. Day і Com. Evening та стала Абсолютною чемпіонкою Європи. У категорії Technical Freestyle четверте місце посіла Гонько Людмила та шосте місце - Зоряна Кривокульська .

Ми пишаємося здобутками нашої збірної, яка достойно представляє Україну на міжнародній арені, та вітаємо усіх призерів з заслуженими нагородами.

Ірина Раєвська так прокоментувала у Фейсбуці підготовку до Чемпіонату Європи: 

- Скільки сил, емоцій, ночей, днів, років, покладено на конкурсне життя...  Але це є велика частина мого життя #чемпіона навчатись навчаючи ! Тренувати, досягаючи цілі! Ставати кращим завдяки титанічним зусиллям, які бачать одиниці!!! .
Для мене всі учасники вже переможці, вони знайшли , час, сили, терпіння, волю для досягнення цілі, головне правило. Розвиток, розвиток, розвиток, дуже хочу показати Вам всі роботи, адже кожна з них як дитина, яку я народила, виховала і відпустила, тому чекайте море крутих робіт, які ми в @raevskaschool готували для Вас


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також