“Укрпошта” відкриває 3000 вакансій

2499 0

Ми у соцмережах:

“Укрпошта” відкриває 3000 вакансій

“Укрпошта” шукає понад 3000 нових співробітників, серед вакансій: листоноші, айтішники, аналітики, директори відділень та ін.

Про це повідомляє у Фейсбуці голова компанії Ігор Смілянський.

- Нам вже потрібні оператори, листоноші, начальники і начальниці відділень, територіальні менеджери, водії, кур’єри, сортувальники, айтішники і айтішніци і навіть директора дирекцій (до речі багато хто з них виросли всередині компанії). Кандидати потрібні як на нові і відкриті позиції, так і на заміну тих, хто не може якісно і з посмішкою надавати послуги мільйонам наших клієнтів,пише Ігор Смілянський.

Також в компанію шукають співробітників для роботи 500 пересувних відділень в серпні – вересні, впровадження ERP, нової фронт офісної системи, запуск банку, та інше. 

- Всі деталі (або майже все - там не вказані премії, надбавка 15% на період карантину і т.д.) на сайті Укрпошти. Не знайшли те, що шукаєте? Все одно заповніть анкету кандидата, бо є «секретні і не відкриті позиції», і ми як мінімум будемо знати, що Ви хочете приєднатися до нас, - радить Смілянський читачам.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також