Утік з колонії карати кривдників бабусі

1937 0

Ми у соцмережах:

Утік з колонії карати кривдників бабусі

19-річний ув'язнений Володимир Рокецький мав 18 червня звільнитися з Дубенської виховної колонії умовно-достроково, оскільки відбув половину строку покарання. Минулої неділі він утік.

Володимир мешкав у Старому Місті Тернопільської області, за скоєння крадіжок був засуджений до чотирьох років позбавлення волі. — У неділю ввечері Володимир та ще один засуджений у супроводі працівника колонії пішли на територію підсобного господарства годувати свиней, — розповідає Віта Климович з прес-служби управління ДПтС України в Рівненській області. — Після годування Рокецький попросився до туалету. За якусь хвилину працівник колонії не виявив у туалеті Володимира і повідомив про це керівництву. На місці події працює оперативна група управління пенітенціарної служби, представники Дубенської районної прокуратури та міліції. Зниклого розшукують. Проте бунту, як повідомляли деякі телеканали, того дня в колонії не було, й ніхто з неповнолітніх меблі не трощив. 2014-30-p04_roke

Володимир Рокецький
Приятелі Володимира в колонії розповіли, що напередодні той розмовляв зі своєю бабусею, й вона нібито поскаржилася внуку, що її хтось скривдив. Можливо, хлопець втік тому, що хотів покарати кривдника. Прикмети зниклого: зріст 170 см, середньої статури, очі карі, ніс прямий. Має татуювання на лівому передпліччі B.L.O.T.M.; татуювання на лівій нозі "ТУЗ", на правій нозі — "Л". Був вдягнутий у чорні спортивні штани, синю робу, взутий в білі кросівки з синіми смугами. Усіх, хто має інформацію, де можна розшукати втікача, просять телефонувати 102.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також