«Увіллєте літри горілки водієві – і нехай їде на дітей?»

2315 1

Ми у соцмережах:

«Увіллєте літри горілки водієві – і нехай їде на дітей?»

Рідні збитих п’яним водієм підлітків на вулиці Севастопольській у Рівному заперечують проти слідчого експерименту.

2 лютого суд продовжив термін перебування під вартою Василя Самчука, який увечері 2 листопада минулого року у стані сильного сп’яніння сів за кермо автомобіля і на вулиці Севастопольській у Рівному збив двох підлітків, які йшли узбіччям. 16-річна Діана Петрук загинула на місці, її однокласник Влад Тарар одержав тяжкі травми і досі перебуває в лікарні в непритомному стані.

Водія помістили в ізолятор на два місяці без права внесення застави, а в лютому термін тримання під вартою продовжили. Слідство у цій справі ще триває. Тим часом попередній адвокат відмовився захищати Самчука, і йому найняли іншого. Самчук не заперечував, що того вечора був п’яний, і погоджувався з усім, що йому казали. Новий же захисник заявив клопотання про проведення слідчого експерименту, яке суд розглянув минулої п’ятниці. Рідні Діани та Влада категорично проти задоволення цього клопотання, бо не бачать у ньому жодного сенсу, окрім намагання затягнути розслідування.

- Яким чином у даному випадку виглядатиме слідчий експеримент? Увіллєте літри горілки водієві – і нехай їде на дітей? – обурюється бабуся загиблої Діани пані Галина. – Наші адвокати кажуть, що всі експертизи уже проведені. Не бачимо сенсу в такому експерименті.

Пані Галина каже, що захисники Самчука пропонували родині Діани гроші як моральну компенсацію, але вони відмовилися взяти їх. Раніше Самчук пропонував допомогти матеріально на лікування Влада. Батько хлопця, зі слів пані Галини, сказав, що гроші від Самчука вони не брали 

Читайте також Підприємця, який п’яним збив у Рівному двох дітей, відправили за грати під сльози матері


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також