Уже завтра Рівне може опинитися в «червоній» зоні

5287 0

Ми у соцмережах:

Уже завтра Рівне може опинитися в «червоній» зоні

Сьогодні комісія ТЕБ та НС прийняла низку рішень щодо протидії поширення коронавірусу в Рівному.

Поки Рівне знаходиться в «жовтій» карантинній зоні, рішення мають рекомендаційний характер, але за словами міського голови Олександра Третяка, ситуація найближчим часом може змінитися. Вже завтра Комісія ТЕБ і НС з великою імовірністю може прийняти рішення перейти у «червону» зону.

За словами Олександра Третяка, за перші два тижні березня у місті було в цілому 140 хворих. А за останні два-три дні стало 247 хворих. Він також наголосив, що у Центральній міській лікарні є 300 ліжкомісць, із який 200 вже зайняті:

«Наголошую для мешканців Рівного: якщо вас не хвилює ситуація з Covid-19, то прошу звернути увагу на ці цифри. Раптом завтра саме ви можете потрапити до списку тих, кому потрібно буде негайна госпіталізація».

Комісія ТЕБ і НС надала рекомендації керівникам виконавчих органів міської влади, підприємствам, установам усіх форм власності суворо дотримуватись усіх заходів, передбачених жовтою карантинною зоною.

«Де-юре ми ще в жовтій зоні, а де-факто майже в червоній. Нам надійшли заявки щодо проведення масових заходів, зокрема ходи УПЦ (МП), проведення свята виробника крафтового пива на проспекті Миру. Комісія рекомендувала не проводити ці заходи задля уникнення поширення хвороби», - зазначив міський голова.

До прийняття рішення про перехід у червону зону, школи, садочки, громадський транспорт, установи й організації працюватимуть у звичному режимі.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також