В «Євро Арт» презентували «Прелюдію» (ВІДЕО)

192 0

Ми у соцмережах:

В «Євро Арт» презентували «Прелюдію» (ВІДЕО)

Першу персональну виставку «Прелюдія» журналістки-художниці Світлани Федас з Костополя презентували сьогодні у галереї «Євро Арт» у Рівному.

Тут представлено чотири десятки портретів, пейзажів та квіткових композицій, виконаних у різних техніках, а також кілька вінтажних пастельних робіт, стилізованих під старі фото.

Живопис Світлани Федас приваблює своїм ніжним ароматом імпресіоністичних сюжетів. Але перш, ніж перетворити сюжет на твір мистецтва, художниця проносить його через своє серце і виплескує усіма відтінками барв, делікатно розставляючи окремі акценти. І це їй вдається настільки органічно, що глядач відчуває, як від імені митця ведеться тиха і спокійна, але непроста розмова.

Художниця впевнено експериментує зі стилями і техніками. Особливе захоплення викликають її картини «на перетині живопису і графіки», виконані пастеллю, яку Світлана полюбила за свіжість тону і швидкість, з якою вона дозволяє працювати. Адже, на її переконання, мистецький твір – це завжди внутрішні імпульси, враження від пережитого, навіть звичайні квіти – також завжди про емоцію, чуттєвість кольору і миттєвість, яку хочеться якомога швидше передати.

Персональна виставка Світлани Федас «Прелюдія» діятиме до 15 вересня. Деякі із представлених картин можна придбати.

Вхідний квиток в галерею «Євро Арт», що на проспекті Миру, 4, у Рівному: 50 грн.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також