В «Євро-Арті» відкрили виставку журналістки, яка стала художницею

915 0

Ми у соцмережах:

В «Євро-Арті» відкрили виставку журналістки, яка стала художницею

Рівнянка Наталія Пастухова довгий час займалася журналістикою, а потім відкрила в собі талант художниці. У галереї "Євро-Арт" вона відкрила першу персональну виставку.

 Авторка каже, що малює усе, чим живе, пише Суспільне. Виставку назвала "Живу. Творю. Радію".

Серед робіт – пейзажі, натюрморт "два в одному", алегоричний автопортрет і перша робота, з якої почалася любов до олійного живопису.

"Ця робота, я її назвала "Yellow Submarine". Хотіла намалювати після дощу оце місто, яке наповнене таким спокоєм і, можливо, навіть смутком, і оцю таку жовту "маршруточку", яка їздить по цьому мосту і оживляє, а, можливо, й не дуже", – розповідає Наталія Пастухова.

Сюжетами з життя міста Наталія Пастухова зізнається у любові до Рівного. А портрет свого учителя живопису навмисне малює у його неулюбленому кольорі.

"Це все було зроблено з таким підвохом, щоб "дістати" в цьому портреті мене, в жартівливому плані. Але він мені подобається. Тут є міміка, яку я дуже рідко використовую і вона зачепила цим", – зізнається учитель Наталії Пастухової Анатолій Іваненко.

Перша персональна виставка Наталії Пастухової вмістила 50 живописних сюжетів.

"Найбільше, що мені запам'яталося, це саме кубічні роботи, щось на зразок цього. Бо якщо порівняти з іншими роботами, то там звичайні мазки, а тут можна побачити певну закономірність і певний стиль. Тому вони виділяються", – пояснює відвідувачка виставки Анастасія Степанюк.

Виставка Наталії Пастухової діятиме у галереї "Євро-Арт" до 18 грудня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також