В мережі набуває поширення новий челендж #РІВНяйсянавласнЕ (+відео)

1183 0

Ми у соцмережах:

В мережі набуває поширення новий челендж  #РІВНяйсянавласнЕ (+відео)

Підтримати підприємців-виробників Рівненщини в оригінальний спосіб вирішили небайдужі рівняни. Перед Великоднем керівник «Голос. Рівненська область» Роман Денисюк поширив відеоролик із закликом взяти участь в челенджі, в якому кожен на своїй сторінці у Фейсбук робитиме пост з рекламою місцевого виробника. Фейсбук-користувачам ідея сподобалася, перелік місцевих підприємств, які є в області, зростає в геометричній прогресії.

Автори ідеї #РІВНяйсянавласнЕ розповідають, що це некомерційний проект, який повинен допомогти місцевим підприємцям вижити в умовах карантину. 

– Суть челенджу полягає в рекламі наших місцевих виробників. Я сам підприємець, а тому знаю з власного досвіду, що зараз переживає бізнес і як важливо відчути реальну підтримку, отримати допомогу. В мене виникла ідея челенджу. Адже в такий спосіб можна швидко та вірусно поширювати інформацію, достукатися до більшої кількості людей. Челендж поширюється, люди інформують нас про такі виробництва області, про які ми й не знали. Думаю, для багатьох буде відкриттям, яка багата наша область на цікаві та унікальні підприємства,  розповідає один із авторів проєкту Роман Денисюк.

Співавтор проекту – народна депутатка «Голосу» Соломія Бобровська розмістила перелік торгових марок, які є в Рівненській області, та закликала рівнян спільно доповнювати його.

 – РІВНяйся на власнЕ – це можливість для кожного виробника Рівненщини нагадати про себе. Яка наша ціль? Свій до свого по своє! У цей непростий карантинний час всі підприємці зазнають шалених втрат. А успішна та налагоджена робота місцевого бізнесу – гарантія наповнення нашого бюджету, як наслідок – благоустрою регіону. Тому якщо СВІЙ піде до СВОГО виробника купувати СВОЄ, це допоможе нашій області втриматися на плаву, давати робочі місця, розвивати місцеву економіку, пояснює Соломія Бобровська.

Переглянути правила челенджу та самостійно взяти участь можна за цим посиланням.:

Автори проекту закликають органи місцевої влади створювати подібні програми та ініціативи. А поки цього не відбувається, мешканці міста та області самотужки допомагатимуть місцевим виробникам. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також