В останню путь на Рівненщині провели чотирьох захисників

6068 0

Ми у соцмережах:

В останню путь на Рівненщині провели чотирьох захисників

На Рівненщині зустріли на щиті загиблих Героїв - Михайла Стельмаха, Олександра Букацького, Олександра Германа та Олександра Туляра, - повідомили у Рівненській ОВА.

Михайло Стельмах, 1995 року народження, проживав у селі Кураш Дубровицької громади. Після 2014 року чоловік брав участь в антитерористичній операції. 10 квітня 2022 року був призваний до лав Збройних Сил України, мав звання старшого солдата та захищав незалежність України на Сході країни. Герой загинув 24 липня на Сватівському напрямку Луганської області під час штурмових дій ворога.

Олександр Букацький був уродженцем села Сварині Сарненської громади. У травні цього року захисник долучився до лав ЗСУ.  5 липня 2024 року, на Харківському напрямку, серце хороброго захисника зупинилося. Йому було всього 30 років.

Олександр Герман народився 23 квітня 1987 року у Рівному. Закінчив Рівненську гімназію №24 та здобув юридичну освіту в Рівненському кооперативному економіко-правовому коледжі. Чоловік працював торговим представником у кількох компаніях, а з 2013 року жив та працював у Португалії. Після початку повномасштабного вторгнення Герой повернувся в Україну та вступив до лав ЗСУ. Герой загинув 9 грудня 2023 року на Донецькому напрямку.

Олександр Туляр народився 18 вересня 1991 року. Проживав у селі Пухова. Герой навчався в Олександрійському ліцеї, а у 2010 році закінчив Сарненський професійний аграрний ліцей і здобув професію слюсаря з ремонту автомобілів, водія автотранспортних засобів. Олександр працював на ВАТ «ЛВСЗ» та ТОВ «Будівництво без меж». У 2022 році воїн поїхав працювати до Польщі. Після початку повномасштабного вторгнення Олександр повернувся до України захищати свою землю та в березні 2023 року був призваний на військову службу. 23 липня сапер інженерно-саперного відділення солдат Олександр Туляр загинув на Харківському напрямку.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також