В Рівненській ОДА запевняють, що якість Інтернету в області покращилась

1060 0

Ми у соцмережах:

В Рівненській ОДА запевняють, що якість Інтернету в області покращилась

За словами заступника голови Рівненської ОДА Ігоря Тимошенка, Інтернет-зв’язком в області вдалося охопити за рік більше населених пунктів. Завдяки встановленню нового обладнання.

 Ігор Тимошенко:

-          На виконання доручення президента України ми розмовляли з мобільними операторами. Трішки більше, ніж за рік, було встановлено нових та модернізовано загалом 248 базових станцій. Це дало можливість в цілому ряді населених пунктів підключити 4G-зв'язок. Найбільше базовий станцій було встановлено за цей період у Рівному, Сарненському, Рівненському, Рокитнівському та Володимерецькому районах. Ми продовжуємо діалог з операторами, як мобільного Інтернету, так й іншими.

-          Проблема залишається для найбільш віддалених населених пунктів та там, де проживає незначна кількість населення. Бо кожен оператор має знати економіку цього питання та мати певну кількість абонентів. У зв’язку з тим, що значна кількість учнів навчається онлайн, керівники органів місцевого самоврядування мають включитися в процес і допомогти операторам забезпечити широкосмуговий Інтернет у всіх населених пунктах області. Розуміємо, що це завдання не вирішується за тиждень і навіть за місяць. Роботу продовжуємо.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також