В руках двох чоловіків розірвався артилерійський підривач

981 0

Ми у соцмережах:

В руках двох чоловіків розірвався  артилерійський підривач

Увечері 1 лютого до поліції повідомили медики, що до лікарні із вибухово-осколковими травмами доставлені двоє чоловіків.

Вибух трапився на подвір’ї села Тучин Гощанського району, коли двоє місцевих взялися розбирати невідомий предмет.

42-річний чоловік отримав вибухово-осколкову травму голови та очей, відкритий перелом скулової дуги, рвані рани кисті.

У 35-річного — вибухове осколкове поранення обличчя, грудної клітки, рук і ніг. Обох госпіталізували у лікувальні заклади.

За результатами огляду працівникам вибухотехнічного відділу ГУНП в Рівненській області стало відомо, що в руках чоловіків вибухнув артилерійський підривач.

Поліцейські у господарстві виявили ще вісім частин до боєприпасів. Усе вилучене правоохоронці направлять на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. 

За фактом необережного тяжкого або середньої тяжкості тілесного ушкодження поліцейські розпочали досудове розслідування і тепер встановлюють  походження боєприпасів.

Відділ комунікації поліції Рівненської області наголошує: у випадку  виявлення вибухових пристроїв дотримання простих правил збереже ваше життя, життя рідних, близьких і інших людей.

Не чіпайте, не пересувайте, не розкривайте виявлений предмет; зафіксуйте час виявлення предмета; намагайтесь зробити все можливе, щоб люди відійшли якнайдалі від знахідки; обов’язково дочекайтеся прибуття слідчо-оперативної групи, адже ви є важливим свідком. Не вживайте самостійно ніяких дій зі знахідками або підозрілими предметами, які можуть виявитися вибуховими пристроями. Це може призвести до їхнього вибуху, численних жертв і руйнувань.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також