Вантажівку, яка на смерть збила велосипедиста, залишили під арештом

1283 0

Ми у соцмережах:

Вантажівку, яка на смерть збила велосипедиста, залишили під арештом

Автомобіль «ЗІЛ-ММЗ», що належить Сергію Павлюку, зберігатиметься на території Костопільського відділу поліції до прийняття кінцевого рішення у кримінальному провадженні.

 

У Костополі в ДТП загинув велосипедист (ОНОВЛЕНО)

Нагадаємо, що 15 липня приблизно о 14-00 у межа залізничного переїзду у Костополі Сергій Павлюк, наїхав автомобілем «ЗІЛ» на велосипедиста, який рухався у попутному напрямку з транспортним засобом. Чоловік отримав смертельні тілесні ушкодження.нтажівку органи досудового розслідування долучили до матеріалів кримінального провадження як речовий доказ, залишивши на території місцевого відділу поліції.

17 липня ухвалою слідчого судді Рівненського міського суду було задоволено клопотання слідчого про накладення арешту на автомобіль «ЗІЛ-ММЗ» та встановлено заборону власнику автомобіля чи іншій особі відчужувати, розпоряджатися та користуватися транспортним засобом до прийняття кінцевого рішення у кримінальному провадженні про порушення безпеки дорожнього рух, що спричинили смерть потерпілого.

Прес-служба Рівненського апеляційного суду повідомила РВ, що ухвалу місцевого суду оскаржив захисник власника арештованого майна. Він повідомив, що експертами проведені усі необхідні експертизи і хоча висновків ще немає, просив суд надати його підзахисному можливість користуватися транспортним засобом, скасувавши ухвалу місцевого суду та постановивши нову, якою зняти арешт з транспортного засобу.

Рівненський апеляційний суд ухвалу Рівненського міського суду залишив без змін, апеляційну скаргу захисника — без задоволення. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також