Варіанти та особливості вибору подарункових упаковок

496 0

Ми у соцмережах:

Варіанти та особливості вибору подарункових упаковок

Сам собою подарунок – приємний знак уваги. Але відповідне пакування допомагає створити настрій та наголосити на важливості моменту. Створити гарну композицію власноруч нескладно.

Сам собою подарунок – приємний знак уваги. Але відповідне пакування допомагає створити настрій та наголосити на важливості моменту.

Створити гарну композицію власноруч нескладно. Необхідно лише додати ноти креативу, використати текстильні та полімерні стрічки, муляжі фруктів, різноманітні наклейки та інші прикраси. У продажу досить готових варіантів подарункових пакувань, які не потребують доопрацювання. Наприклад, можна звернутися до інтернет-магазину Belany, в каталозі якого присутній різноманітний декор на всі випадки життя.

Варіанти оформлення подарунків

Серед них слід відзначити:

  1. Картонні коробки. Це базовий спосіб пакування подарунків, який доречний завжди та підходить до різноманітних товарів, включаючи косметику, солодощі, іграшки та інше. Коробка чудово виглядає як самостійно, так і при оформленні стрічками та бантами. Її форма може бути квадратною, прямокутною чи круглою. Також такий тип подарункового пакунка використовується в квіткових та ювелірних магазинах, в кондитерських та інших крамницях.
  2. Ламіновані пакети. Їх плюс в тому, що вони не потребують додаткового оформлення. Але за бажанням пакет можна доповнити стрічкою чи бантом. Вибір за розміром дуже великий. Більшість подарункових пакетів стійкі до розривів та стирання. Тому вони міцні, зберігають свою форму та здатні захистити різні вироби від пошкодження. Для виготовлення частіше за все застосовують картон або ламінований папір. Пакети підходять для пакування одягу та іграшок, алкогольних напоїв, книг та парфумерії.
  3. Декоративний папір. Аркуші з яскравими принтами відмінно підходять для пакування коробок. Навіть найменший подарунок, загорнутий у яскравий папір, привертатиме увагу та обіцятиме яскраві емоції. Він оптимальний для загортання не лише коробок, а й букетів. З нього можна вирізати смуги та візерунки, а також використовувати з різноманітними прикрасами. Фактура паперу може бути глянцевою й матовою, а поєднання кількох типів продукції дозволяє виготовляти оригінальні пакування.

Також серед різновидів подарункових пакувань слід відзначити конверти. Як правило, вони використовуються для вручення сертифікатів або готівки. Конверт може бути виконаний з паперу різного типу. Але найчастіше ця продукція має тематичне оформлення. Також на конверти нерідко наносяться написи, наприклад, «З днем народження» або «З весіллям».

Як вибрати вид подарункового пакування

Підбирати оформлення подарунка варто, орієнтуючись на стать та вік того, кому він буде вручений, а також на подію:

  • види подарункового пакування для дітей відрізняються в першу чергу кольоровою гамою та яскравими принтами. Вони пропонуються виробниками в різних варіантах виробів: від пакетів до великих коробок;
  • чоловіки цінують лаконічність та елегантність, тому строкаті принти та яскраві фарби не будуть розумним вибором. А ось спокійні глибокі тони та мінімалістичний декор – це саме те, що потрібно;
  • для жінок підійдуть різні види подарункового пакування. Вибір залежить від типу подарунка та події.

Крім того, оформлення подарунка виглядатиме стильно, якщо підібрати його згідно з подією.

Загалом спеціалізовані магазини пропонують дуже широкий асортимент паперового, текстильного, пластикового та іншого декору для створення оригінальних подарункових пакувань власними руками. Необхідно лише проявити фантазію, а також врахувати особливості тієї людини, для якої було придбано презент.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також