Вбив 27-річну жінку на Дубровиччині через ревнощі та закидав тіло гіллям

1379 0

Ми у соцмережах:

Вбив 27-річну жінку на Дубровиччині через ревнощі та закидав тіло гіллям

Тіло загиблої майже місяць пролежало у меліоративному каналі. Під час спілкування із поліцейськими обґрунтовано підозрюваний у скоєнні угону та наруги над могилами 27-річний житель села Соломіївка зізнався, що у середині грудня позбавив життя свою співмешканку, а тіло сховав.

Під час огляду в лісовій посадці біля села Білаші Сарненського району в канаві поліцейські виявили прикрите гіллям та мохом тіло жінки із ушкодженнями в області голови.

Для встановлення причини смерті тіло направлене на проведення судово-медичної експертизи.

Поліцейські встановили, що всередині грудня 2021 року, співмешканці в стані алкогольного сп’яніння йшли в село Білаші із наміром вкрасти харчі в тамтешніх жителів. У лісі між ними виник словесний конфлікт на ґрунті ревнощів. Під час суперечки чоловік наніс жінці дерев’яною палицею декілька ударів в голову та обличчя. Від отриманих травм вона померла на місці події. Аби приховати сліди злочину, зловмисник перетягнув тіло в яму та замаскував місце гілками дерев.

Дубровицькі слідчі повідомили 27-річному жителю села Соломіївка про підозру та підготували клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу - тримання під вартою.

Відомо, що співмешканці вели аморальний спосіб життя. Обоє перебували у розшуку за вчинені майнові злочини.
За умисне вбивство зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також: На Дубровиччині затримали чоловіка, який вбив кохану, викрав мопед у батька та вчинив наругу над 8 могилами


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також