Вбив маму і зізнався про це родичам

2024 0

Ми у соцмережах:

Вбив маму і зізнався про це родичам

29 травня, близько 22-ї години, до поліції повідомили, що у селі Нова Українка 46-річний чоловік наніс тілесні ушкодження матері. Поліцейські затримали зловмисника, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчо-оперативна група виявила 77-річну жінку з ознаками насильницької смерті. Поліцейські встановили, що до її смерті причетний син, з яким вони проживали вдвох. Увечері чоловік повернувся додому у стані алкогольного сп’яніння та спровокував конфлікт з матір’ю, під час якого наніс їй численні удари руками і ногами в голову та тулуб. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці, а чоловік зателефонував родичам і зізнався у скоєному.

Слідчі за фактом умисного вбивства розпочали досудове розслідування, -  повідомив начальник Рівненського районного відділення поліції Володимир Рой. — Зловмисника затримали. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. 

Поліцейські призначили психолого-психіатричну експертизу, результати якої встановлять осудний чоловік чи ні, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також