Вчителька з Корецького району приїхала просити депутатів облради дотримуватися законів

4314 1

Ми у соцмережах:

Ольга Мальченко

Ольга Мальченко, вчителька Великомежиріцької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату сьогодні приїхала на засідання гуманітарної комісії облради – просити, щоб депутати виконали вимоги закону про освіту.

Пані Мальченко представляла трудовий колектив цього закладу, який належить до комунальної власності облради.

Восени проходив відкритий конкурс на посаду директора школи і переміг у ньому Павло Соломчук, який і до того керував закладом.

Всупереч вимогам законодавства, депутати облради на грудневому засіданні не погодили підписання контракту з переможцем конкурсу.

Ольга Мальченко зазначила, що позиція облради для колективу – незрозуміла. На сесії розглядали контракти і з іншими директорами шкіл, проте не проголосували лише за контракт з п.Соломчуком.

Гуманітарна комісія вирішила рекомендувати голові облради повторно винести це кадрове питання на розгляд сесії облради.

Алла Черній, голова гуманітарної комісії

Зазначимо, що проблеми виникли не лише у п.Соломчука. На сесії 14 грудня депутати з першого разу не погодили контракт з директоркою костопільської школи-інтернату Марією Шамою, проте після бурхливого виступу колективу «за» серед депутатів вистачило.

Окрім того, нагадаємо, що облрада, попри рішення конкурсної комісії, не проголосувала за підписання контракту з Олександром Булигою, який виграв конкурс на посаду директора обласного краєзнавчого музею. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також