Вчителька з Вараша про своє відсторонення: «Я не дозволяю цього іменем Всемогутнього Бога» (ВІДЕО)

15298 0

Ми у соцмережах:

Вчителька з Вараша про своє відсторонення: «Я не дозволяю цього іменем Всемогутнього Бога» (ВІДЕО)

Як відомо, згідно розпорядження МОЗ, вчителів, які відмовилися від вакцинації, відсторонюватимуть від роботи. З цим наказом педагогів почали ознайомлювати на Рівненщині. Жанна Тєтєнєва з Вараського ліцею 1 обурилася цим.

 Адвокат Дмитро Бузанов опублікував відео, на якому вчительку ознайомлюють з цим наказом. Пані Жанна звернулася до керівництва закладу з такими словами:

-          Знаходжуся під покровом самого Бога. І скільки Всемогутній Бог визначив мені тут працювати. Стільки я буду працювати. Ваші злочинні розпорядження і накази будуть всі оскаржені, - тому що ви на себе взяли право знищити мій народ. Я не дозволяю цього іменем Всемогутнього Бога. Ви будете за це відповідати перед Всемогутнім, тому що ніхто ніколи собі не дозволяв в цьому світі.  

Адвокат зазначив:

«Можна довго розписувати правову основу дій адміністрації навчального закладу або іншого підприємства чи установи, які на підставі наказу МОЗ від 04.10.2021 року № 2153 сьогодні, 05.11.2021 року повидавали накази людям про відстроронення від роботи, але я обмежусь одним основним юридичним обгрунтування незаконності цих дій. Частина 1 статті 58 Конституції України визначає, що Закони та інші нормативно-правові акти не мають зворотної дії в часі, крім випадків, коли вони пом'якшують або скасовують відповідальність особи. Отже, не може цей наказ МОЗ бути застосований до людей, які на дату його набрання чинності вже були працевлаштовані, надання зворотної дії в часі таким нормативно-правовим актам може бути передбачено шляхом прямої вказівки про це в законі або іншому нормативно-правовому акті… Терпіння і правильна позиція в судових засіданнях поставить на місце цих застосовувачів наказів. Жанна Володимирівна вчителька з міста Вараш, вже витримували тиск на себе через відмову носити маску на обличчі, витримає і цей тиск, бо вона вивчає біблію і не соромиться цього».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також