П`яний водій ВАЗу смертельно наїхав на велосипедистів, які повертались з роботи додому

1439 0

Ми у соцмережах:

П`яний водій ВАЗу смертельно наїхав на велосипедистів, які повертались з роботи додому

Від отриманих травм один потерпілий у Сарнах загинув на місці події, іншого — із травмами госпіталізували до лікарні.

 Вчора, восьмого січня, близько 17:30 на вулиці Соборній у Сарнах районного центру водій автомобіля «ВАЗ 2109», 38-річний сарненчанин, допустив наїзд на двох чоловіків, які рухалися проїзною частиною на велосипедах в попутному напрямку. Вони поверталися з роботи додому.

 

58-річний місцевий житель від отриманих травм загинув на місці події. 55-річного сарненчанина каретою швидкої допомоги доставили до лікарні. Медики діагностували у нього відкритий перелом стегна та госпіталізували у травматологічне відділення Сарненської центральної районної лікарні.

 

Відповідно до медичної перевірки водій був в стані алкогольного сп’яніння: прилад «Драгер» показав 2,61 проміле. 38-річного чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

 

Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченому частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого), а також про обрання міри запобіжного заходу, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також