«Верес» дізнався суперників

1073 0

Ми у соцмережах:

«Верес» дізнався суперників

Конференція ПФЛ затвердила склад учасників другої ліги чемпіонату України з футболу на наступний сезон. У групі А разом з рівненським «Вересом» гратиме ще десять команд. Більшість колективів вже знайомі: «Буковина» (Чернівці), «Калуш», «Нива» (Вінниця), «Нива» (Тернопіль), «Полісся» (Житомир), «Поділля» (Хмельницький), «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка), «Ужгород», «Оболонь-Бровар»–2 (Буча), «Діназ» (Вишгород). Ще 12 команд гратимуть у групі Б.

Система турніру залишилася незмінною. Клуби зіграють у три кола, тобто 30 матчів. Переможець групи вийде в першу лігу напряму, друга команда зіграє стиковий поєдинок з представником першої ліги. Календар чемпіонату ПФЛ має оприлюднити сьогодні.

Тим часом «Верес» провів вже два спаринги. У Львові рівняни поступилися «Карпатам» — 0:2, хоча загалом на фоні клубу УПЛ виглядали непогано. А згодом поступилися у Луцьку першоліговій «Волині» — 0:1. Також заплановано товариський поєдинок «Вереса» проти івано-франківського «Прикарпаття», яке є представником першої ліги.

Нині на перегляді в Юрія Вірта група потенційних новачків, зокрема, це півзахисники Євген Морозенко, Юрій Соломка, Віталій Тимофієнко, Сергій Любчак і Олександр Драганчук, а також захисники Ігор Солдат та Денис Притиковський. Усі гравці зірок з неба не хапали, виступаючи переважно за клуби першої та другої ліг. Можливо трішки сильніший за інших Морозенко, який при Вірті грав за «Верес» у першій лізі та УПЛ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також