«Верес» не хоче грати домашні матчі в будні дні

815 0

Ми у соцмережах:

«Верес» не хоче грати домашні матчі в будні дні

Рівненський "Верес" не хоче грати матчі чемпіонату України у Першій лізі по буднях, адже це суттєво вплине на відвідуваність. Наглядова рада проситиме ПФЛ перенести їх на вихідні, наразі формують офіційний лист.

Згідно з оприлюдненим на сайті Професіональної футбольної ліги календарем, лише один з восьми домашніх матчів рівнян в осінній частині чемпіонату припадає на вихідний, повідомляє Суспільне.

З ініціативи представника вболівальників Валентина Ляхова члени Наглядової ради дали доручення генеральному директору підготувати звернення до ПФЛ. У ньому мають бути пропозиції "Вереса" щодо переносу деяких матчів з п'ятниць на суботи, а також з понеділків на неділі. Підготувати лист генеральний директор Віталій Андрощук має до п'ятниці.

- Даємо доручення генеральному директору і спортивному директору, з погодження з Валентином Ляховим, сформувати лист від голови Наглядової ради до президента ПФЛ. Так і написати, що це колективне рішення Наглядової ради щодо переносів, і надати ці пропозиції переносів, – каже президент "Вереса".

Нагадаємо, через реконструкцію стадіону "Авангард" у Рівному "Верес" як домашнє поле використовує стадіон "Колос" у Млинові, що за 50 кілометрів від обласного центру.

Що відомо

21 вересня "Верес" у стартовому домашньому матчі чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги переміг івано-франківське "Прикарпаття" – 3:0. Усі три м'ячі у ворота суперників рівняни забили ще до перерви. Відкрив рахунок у матчі Юрій Соломка. Потім відзначились Геннадій Пасіч та Віталій Дахновський. Таким чином у двох стартових поєдинках чемпіонату "червоно-чорні" здобули чотири очки.
Минулого тижня у Києві "Верес" зіграв унічию із житомирським "Полісся" – 0:0. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також