«Верес» не забив пенальті та програв «Динамо»

1081 0

Ми у соцмережах:

«Верес» не забив пенальті та програв «Динамо»

Рівняни ускладнюють собі боротьбу за виживання в УПЛ. Динамо - Верес - 3:0.

Матч двадцять дев‘ятого туру був для рівнян буде номінально виїзним. Втім, відбувся він саме в Рівному на стадіоні Авангард. Нагадаємо, згідно з попередніми домовленостями клубів, осінній і номінально домашній для Вереса поєдинок червоно-чорні провели в гостях у столиці.

Обидві команди обережно розпочали гру, не форсуючи подій. Кожна помилка для Вереса на цьому етапі сезону може стати фатальною. Динамо - вже гарантувало собі четверту позицію: ні вище, ні нижче.

Перший шанс створили рівняни. На восьмій хвилині Микола Гайдучик асистував Андрію Блізніченку - удар того з лінії штрафного майданчика потягнув Георгій Бущан.

Кияни відповіли, коли Олександр Караваєв з правого флангу м‘яко навісив на лінію воротарського, звідки Ерік Рамірес пробивав головою - у руки Богдану Когуту!

До перерви суперники створили ще по одному, справді реальному моменту. Валерій Кучеров поборовся до кінця і у підкаті проштовхнув м‘яча на хід Станіславу Шараю. Той міг тікати на побачення з Георгієм Бущаном, але надто повільно реагував на розвиток атаки і втратив м‘яча.

А згодом проти Віталія Буяльського сфолив Денис Балан. Олександр Андрієвський класно виконав штрафний метрів з вісімнадцяти - м‘яч зачепив поперечину воріт Вереса - 0:0.

На старті другого тайму Динамо додало швидкості і провело дві разючі атаки. Спершу Еріку Раміресу дозволили пробити з п‘яти метрів! М‘яч рикошетом від газону влучив у поперечину воріт Вереса!

А вже за мить венесуелець все ж забив. Семен Вовченко не встиг за Еріком Раміресом, перший удар парирував Богдан Когут, але нападник Динамо був першим на добиванні - 1:0.

Інтрига у матчі трималася до самого ендшпілю. За три хвилини до завершення основного часу Олександр Сирота сфолив проти Дениса Балана у власному штрафному майданчику. Але Михайло Шестаков не зміг реалізувати пенальті, пробивши туди ж, куди падав Георгій Бущан.

А вже за мить Денис Гармаш у дотик замкнув простріл з лівого флангу від Владислава Дубінчака.

Насамкінець, на третій компенсованій хвилині Семен Вовченко невдало переривав передачу суперників, Олександр Караваєв був першим на підборі і асистував Назару Волошину - 3:0… 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також