«Верес» підписав «новачків»

1308 0

Ми у соцмережах:

Дмитро Немчанінов підписує новий контракт з «Вересом»

В останні дні старого року рівненський «Верес» оголосив про підписання контрактів з двома гравцями. Новачками цих футболістів навряд чи назвеш, адже обидва виступали у команді Юрія Вірта у першому колі.

Про те, що нападник Роберт Гегедош залишиться у «Вересі», президент клубу Іван Надєїн повідомив майже одразу після кубкової гри з «Маріуполем». Втім, тепер розповіли про офіційне підписання контракту з ним. Угода діятиме до літа 2022 року.

З іншим «новачком» усе було складніше. Захисник Дмитро Немчанінов, в якого контракт був на пів року, судячи з усього, захотів збільшення зарплатні. Клуб платити більше не поспішав. Зрештою, перші переговори завершилися нічим, і клуб оголосив про припинення співпраці з гравцем. Але клубів, де футболістам стабільно платять зарплатню, та ще й доволі немалу, в Україні небагато, а гравців приблизно одного рівня, готових йти на поступки — чимало. Тож Дмитро Немчанінов не став гратися з долею і повернувся у «Верес», де мав постійне місце в основі. Контракт діятиме до кінця 2021 року.

— Я продовжував бути на зв’язку з клубом навіть після того, як офіційно залишив команду, — розповів клубній пресслужбі Дмитро Немчанінов. — Ми часто спілкувалися, в тому числі і з президентом. Після однієї такої зустрічі та розмови я отримав конкретну пропозицію. Вирішив повернутися в команду, адже у «Вересі» мене в плані футболу все влаштовує, незважаючи на те, що мав дві опції — одну з Європи, іншу з УПЛ. Я дуже задоволений тим, що повернувся, мене прекрасно прийняли в команді і в місті, все виходило на футбольному полі. Були певні непорозуміння із фанатами, але нам вдалося знайти порозуміння.

Нагадаємо, претензії у вболівальників до Немчанінова пов’язані з тим, що у 2017-му він виступав у Росії за «Крилья совєтов».

Щодо інших, справжніх новачків цього міжсезоння, то у клубі поки мовчать. Під час зустрічі з вболівальниками головний тренер Юрій Вірт говорив про можливе повернення у «Верес» когось з гравців із досвідом виступу у багатьох сильних командах. Можна припустити, що мова про півзахисника Артура Западню, який нещодавно пішов з чернігівської «Десни», або ж про Олексія Зозулю, який восени грав за ковалівський «Колос».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також