Верес поступається Руху у Львові

749 0

Ми у соцмережах:

Верес поступається Руху у Львові

Рух - Верес - 2:1 (2:1). Пропустивши два швидких м'ячі, Верес не зумів відігратися і поступився Руху у Львові

Перед звітним поєдинком Верес випереджав Рух у турнірній таблиці чемпіонату. Рівняни зіграли унічию з учасником єврокубків Колосом і поступилися лише чемпіонам України - Динамо. Рух же програв обидві стартові гри.

Старт звітного поєдинку рівняни, як і тиждень тому у Києві, провалили. Верес пропустив двічі ще упродовж перших десяти хвилин.

Довга діагональ пройшла аж зі своєї половини поля на лівий край атаки господарів, де Мисик подав точно на голову Борячуку. Той переграв Романа Гончаренка у повітрі і поцілив у дальній кут - 1:0.

У наступній атаці Верес мав шанс відігратися, здобувши право на перспективний штрафний. Але Геннадій Пасіч пробив надто просто.

А Рух забив вдруге. Климчук невимушено легко прорвався центральною зоною і пробив точно у ближній кут - 2:0.

По-справжньому гостро Верес відповів лише в середині тайму. Роман Гончаренко сильно пробивав після виграного підбору і завершував розіграш кутового - над поперечиною!

Верес поступово перевів гру на половину поля суперника і зрештою один гол відіграв. Валерій Кучеров опинився на лівому фланзі атаки своєї команди і як майстерний вінгер зрячою передачею знайшов у штрафному майданчику Руха Михайла Шестакова. Капітан і найкращий бомбардир команди минулого сезону виконав ідеальний діагональний удар у дальню дев'ятку! 2:1. І це перший гол Вереса після повернення до УПЛ!

По перерві Юрій Вірт змінив Михайла Шестакова на Михайла Сергійчука. Але суттєво гру це не загострило. Перший у другому таймі момент рівняни створили лише на 66-й хвилині. Але Геннадій Пасіч мав використовувати помилку Паньківа у грі на виході, але кіпер Руха швидко виправився, відбивши удар нашого вінгера.

Рух відповів виходом Кузика тет-а-тет із Когутом. Голкіпер Вереса вийшов переможцем з цієї дуелі.

Наприкінці гри Верес кинув усі сили в атаку, але відіграти відданий супернику на старті матчу гандикап, рівняни не зуміли. Поразка - 1:2.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також