"Верес" приєднується до Dugout

997 0

Ми у соцмережах:

Червоно-чорні стають першим українським клубом, який увійшов в число партнерів унікального міжнародного сервісу. Платформа Dugout - сервіс для уболівальників, що дозволяє отримати безкоштовний доступ до ексклюзивного відеоконтенту.

До запущеного в листопаді 2016 року проекту вже приєдналися понад 70 клубів, в тому числі «Мілан», «Арсенал», «Челсі», «Барселона», «Баварія», «Ювентус», «Реал», «ПСЖ» і інші найбільші команди світу.
Dugout також співпрацює з Пеле, Гаретом Бейлом, Хав`єром Маскерано, Едінсон Кавані і іншими відомими футболістами.

- З моменту відновлення клубу ми є новаторами у багатьох речах. Сьогодні, ми перший клуб в Україні, який починає співпрацю з найкращим відео-сервісом у Європі, - наголосив генеральний директор ГС НК «Верес» Рівне Євген Донцов. - Для нас ця співпраця є важливою у стратегічному розвитку клубу і дає можливість виходу на нові ринки. Розвиваючі клуб у такому прогресивному сегменті, ми здобуваємо більшу популярність не тільки в України, але вже й на європейському рівні.

- «Верес» виходить на міжнародний рівень. Вперше український клуб доєднався до найкращої відео-платформи, яка об’єднує найсильніші європейські та світові футбольні клуби, - зауважив директор з розвитку НК «Верес» Юрій Сєбов. - Тепер відео нашого клубу будуть стояти поруч з кліпами «Челсі», «Реала» та «Барселони», а вболівальники зі всього світу дізнаються про «Верес». Ми раді почати співпрацю с Dugout!

- Ми дуже раді тому, що «Верес» приєднується до Dugout. З моменту запуску наша платформа демонструвала безпрецедентне зростання, і співпраця з першим клубом з України ще одне тому підтвердження, - зазначив виконавчий голова компанії Елліот Річардсон. - Футбол сьогодні - це глобальний феномен, вболівальники стежать за командами не тільки в своїх країнах, але і в інших турнірах. І ми раді, що тепер наші користувачі зможуть почати стежити за «Вересом».

Сторінка червоно-чорних на Dugout доступна за адресою dugout.com/veres і в офіційному додатку сервісу. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також