«Верес» програв «Вележу» у гольовій перестрілці

498 0

Ми у соцмережах:

«Верес» програв «Вележу» у гольовій перестрілці

Відігравшись після - 0:2 на старті першого тайму, рівненський Верес все ж поступився суперникам із Боснії та Герцеговини. Верес - Вележ - 2:3 (0:2)

Дуже швидко у цьому поєдинку міг виходити вперед Вележ. Нападник команди суперників Де Соуза практично перед порожніми воротами не дістав до м‘яча після прострілу з правого флангу.

Верес відповів небезпечним штрафним у виконанні Едварда Кобака. Голкіпер боснійського клубу зіграв надійно!

А потім команда із Боснії і Герцеговини все ж забила. Результативною для наших суперників знову стала атака правим краєм. Кошич віддав у в район одинадцятиметрової позначки, звідки ніким неприкритий Хаскіч точно пробив низом у дальній кут - 0:1.

Ще три хвилини, і Верес знову пропустив. Невчасно послизнувся Артем Данилюк, Вехабовіч вийшов тет-а-тет із Вадимом Ющишиним і перекинув м‘яча над нашим голкіпером - 0:2.

Далі був небезпечний, але нерезультативний штрафний у виконанні Сергія Петька. М‘яч пролетів над поперечиною. На цьому й все до перерви.

Зі старту другого тайму Юрій Вірт випустив на поле одразу десять свіжих футболістів. І це дуже швидко принесло свій результат.

Вже на третій хвилині після перерви Геннадій Пасіч виконав рейд флангом і виконав передачу на Ігаля Брука. Проти того сфолили суперники, а Віталій Дахновський реалізував пенальті - 1:2.

Ще сім хвилин і рахунок зрівнявся. Активний Віталій Дахновський вдало розвернувся перед воротами суперників і віддав під удар Сергію Панасенку - 2:2!

Щоправда, нічийний рахунок у матчі теж не протримався довго. Займовіч, який у складі боснійського клубу також вийшов на заміну у перерві, знову вивів вперед Вележ - 2:3.

Саме з таким результатом гра і завершилася. Верес, таким чином, програв у п'ятому поєдинку турецький зборів.

Нагадаємо, у суботу, 12-го лютого, рівняни проведуть заключну гру Winter Cup проти Чорноморця. Старт - о 19:00 за Києвом. На великому екрані у Рівному матч можна буде переглянути у гастропабі Father. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також