"Верес" розбив "Прикарпаття" і здобув першу перемогу в чемпіонаті!

1063 0

Ми у соцмережах:

Так виглядає перемога!

У стартовому матчі чемпіонату Першої ліги "Верес" на очах у власних вболівальників приймав івано-франківське "Прикарпаття". Ще до перерви рівняни забили у ворота суперників тричі, оформивши у підсумку комфортну перемогу! "Верес" - "Прикарпаття" - 3:0 (3:0)

Головний тренер "Вереса" Юрій Вірт підсумував гру своєї команди у матчі проти "Прикарпаття":

- Емоції - лише позитивні. Перша гра із вболівальниками у Першій лізі. З нетерпінням її чекали. Хлопці розуміли важливість цієї гри. Те, що планували - виконали на 100%. Агресивно зіграли у першому таймі. Знали, що "Прикарпаття" - бойова команда і важливо виграти боротьбу. Ми сьогодні виграли боротьбу.

Виглядали гарно у фізичному плані. За рахунок швидких атак забили тричі. По перерві грали на утримакння рахунку. Можливо, трохи вже розслабилися. Але я бачу, що команда сприймає настанови тренерського штабу. Всім сьогодні задоволений. Хоча, ще є над чим працювати.

Головний тренер "Прикарпаття" Руслан Мостовий - про поразку своєї команди у Млинові:

- Можливо, ми не готові в одному темпі ще провести всі 90 хвилин. Але якщо раніше ми сильніше грали у першому таймі, то сьогодні ми перший тайм провалили фактично. Робили помилки. Будемо їх розбирати.

Програли перший тайм. Щодо вилучення - швидше за все - почав нервувати арбітр. Там була певна провокація. Хоча, я знаю, що такі моменти не прикрашають футбол. Ми розберемо цей епізод. Не дозволяємо нашим гравцям робити таких речей.

Сьогодні ми програли. Мусимо з гідністю це прийняти.

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також