«Верес» та «Санднес Ульф» зіграли унічию

606 0

Ми у соцмережах:

«Верес» та «Санднес Ульф» зіграли унічию

Український та норвезький клуби обмінялися забитими м'ячами у другому таймі матчу. Верес - Санднес Ульф - 1:1 (0:0)

Звітний поєдинок виявився небагатим на гольові моменти. Особливо, це стосується першого тайму. Футболісти Санднес Ульфа, які представляють Першу лігу чемпіонату Норвегії, дещо швидше розпочали гру. В одному з епізодів нападник Санднеса виходив віч на віч із Артемом Кичаком, але ситуацію в останню мить врятував відчайдушний підкат Дмитра Махнєва.

Також з-поміж подій першої половини матчу можна відзначити вилучення Михайла Шестакова. Перше попередження наш капітан заробив за фол у центрі поля. А потім відповів на провокацію суперника біля воріт норвежців. Зважаючи на товариський характер зустрічі, вилученого Михайла Шестакова замінив Геннадій Пасіч.

У другому таймі на поле у складі рівнян вийшов Дмитро Поворознюк. А Верес дуже швидко пропустив.

До пропущеного голу призвела помилка на власній половині поля. Дмитро Махнєв віддав невдалу передачу на Михаіла Гечева. Той у свою чергу не зміг обробити м‘яч. У підсумку норвежці організували швидкий і результативний контрвипад - 0:1.

На те, аби відігратися команді Юрія Вірта знадобилося чотирнадцять хвилин. Микола Гайдучик зумів підкоригувати передачу Михаіла Гечева і тим самим відкотив м‘яча під удар набігаючому Геннадію Пасічу - 1:1.

Саме Верес повинен був вигравати цей поєдинок. Але рівняни не реалізували ще два супершанси. Микола Гайдучик вирішив ударом п‘ятою замкнути класну передачу Геннадія Пасіча з правого флангу і змарнував гольовий момент. А Дмитро Махнєв після розіграшу кутового влучив у захисника норвезької команди, який самотньо стояв на лінії воріт.

У підсумку - 1:1. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також