«Верес U19» фінішував одинадцятим у юнацькому чемпіонаті

390 0

Ми у соцмережах:

«Верес U19» фінішував одинадцятим у юнацькому чемпіонаті

Юнацька команда народного клубу Верес не зуміла обіграти Металіст 1925 у заключному поєдинку сезону і фінішувала на одинадцятій підсумковій позиції чемпіонату Української Прем'єр-ліги U19.

Команда Станіслава Упілкова стала найбільш компромісною у лізі - одинадцять нічиїх у тридцяти матчах. Саме одинадцятими юнаки червоно-чорних фінішували і за підсумком минулого сезону, повідомляє інформаційна служба Вереса.

Попри територіальну перевагу підопічні Станіслава Упілкова довго не могли забити у ворота суперників. Натомість, харків'яни, які не перемагали у трьох поєдинках поспіль, намагалися завершити чемпіонат на мажорній ноті і боролися попри відсутність турнірної мотивації.

Перед перервою саме господарі відкрили рахунок. Олексій Устінов виконав навісну передачу з лівого флангу, а Денис Кондратюк, не зустрівши опору з боку суперників, влучно пробив головою.

Відігратися червоно-чорні зуміли лише в середині другого тайму. Забіг Рената Дубовика правим краєм і спроба виконати простріл вздовж лицевої лінії завершилася призначенням пенальті. Вадим Хохлов, намагаючись перервати передачу суперника, зіграв рукою у власному штрафному майданчику. Владислав Фундук чітко реалізував одинадцятиметровий, забивши свій перший м'яч у сезоні - 1:1.

Верес міг вирвати вольову перемогу, але наприкінці гри Орест Лепський дивом влучив у стійку замість сітки вже порожніх воріт.

Нічия - 1:1. . 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також