Верес вдруге у сезоні обігрує Кристал

804 0

Ми у соцмережах:

Верес вдруге у сезоні обігрує Кристал

Рівненський Верес, забивши обидва м'ячі у другому таймі, вдруге у сезоні обіграв херсонський Кристал і зміцнив лідерську позицію у турнірній таблиці Першої ліги чемпіонату України. Верес - Кристал - 2:0 (0:0)

У звітному турі зустрічалися одноосібний лідер та аутсайдер чемпіонату. Верес та Кристал у турнірній таблиці розділяла прірва у сорок три очки. Природно, що рівняни з перших хвилин матчу активно атакували. Кристал же боровся за те, аби не пропустити і намагатися використати свій шанс у контратаці.

Атакувати сьогодні рівнянам не допомагав Ігор Солдат. Він відбував дискваліфікацію. І замість нього на правому фланзі оборони з'явився Олександр Савошко, для якого ця гра стала дебютом за Верес в офіційних матчах.

Господарі дуже швидко створили перший потенційний момент. Прорив Віталія Дахновського правим флангом завершився прострілом на лінію воротарського майданчика. Михайла Шестакова, який готувався замкнути передачу, на мить випередив захисник.

Потім був класний удар від Гегедоша зі штрафного. Вдало зіграв у цьому епізоді голкіпер Кристала Солдатенко. Наступний штрафний взявся виконувати Сергій Панасенко. І пробив у стінку. А добивання від Романа Гончаренка прийшлося вище воріт.

Кристал тримався. Як і нулі на табло стадіону Колос. Але на заключній хвилині першого тайму стався епізод, який суттєво вплинув на гру. Микита Ходаковський у центрі поля невиправдано грубо високо піднятою ногою зіграв проти Сергія Панасенка. Тому, навіть, довелося накладати пов'язку на голову. Арбітр спершу показав Ходаковському жовту картку. Але потім, порадившись з асистентом, змінив рішення - пряма червона.

Вийшовши на другий тайм у чисельній меншості, Кристал дуже швидко пропустив.Геннадій Пасіч, наче на велосипеді, об'їхав трьох опонентів і пробив у дальній кут - 1:0.

Далі рівняни просто дотискали пораненого опонента. Спершу міг забивати Віталій Дахновський - його удар лівою потягнув Солдатенко. А потім свій шанс використав Сергійчук. Михайло змусив опікуна сфолити на собі у штрафному майданчику херсонців - пенальті. Вирок арбітра чітко виконав Михайло Шестаков - 2:0.

До крупного рахунок потому могли довести Геннадій Пасіч та Микола Гайдучик. Втім, свої нагоди не використали.

Сімнадцята у чемпіонаті перемога Вереса. І рівняни відриваються від переслідувачів, які втратили очки у цьому турі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також