«Верес» — з простягнутою рукою

1516 0

Ми у соцмережах:

Вболівальника «Вереса» на сесії міської ради

Рівненському футбольному клубу «Верес», команда якого зараз грає у Млинові, не вистачає грошей. Із проханням про фінансову допомогу представники клубу активно відвідують засідання бюджетних депутатських комісій Рівненської обласної та міської рад.

На прохання генеральної директорки «Вереса» Ірини Теслюк уже зглянулася міська рада. Із залишку грошей в бюджеті Рівного, які не встигли до зими використати комунальники, погодилася виділити на футбол мільйон гривень. Обіцяють дати ще. Сприяють цьому хороші відносини керівництва міста з новим власником «Рівнетеплоенерго», бізнесменом Іваном Надєїним, який є президентом НК «Верес».

Міська рада також підтримала фінансово й інші спортивні клуби: 300 тисяч виділили міні-футбольному клубу «Кардинал», 100 тисяч — волейбольному клубу «Регіна» та 600 тисяч — БК «Рівне».

Володимир Хомко, міський голова:

Усе дуже просто: оскільки ми будуємо стадіон, то у майбутньому нам буде потрібна команда, яка на ньому гратиме. Оскільки «Верес» досить непогано виступає в цьому році, то будемо його підтримувати. Але не я один вирішую, чи виділяти гроші з бюджету Рівного. Для цього ще треба переконати депутатів. Частину коштів ми уже виділили, а як буде з іншою частиною — побачимо.

А от депутати обласної ради не дуже привітно сприйняли прихід на сесію тої ж таки генеральної директорки «Вереса» Ірини Теслюк. Вона просила дати їй слово перед тим, як буде ухвалено бюджет Рівненщини на 2020 рік, проте її прохання депутати проігнорували. Виступали представники футбольного клубу вже наприкінці сесії.

Олександр Данильчук, голова Рівненської обласної ради:

Особисто я не прихильник виділення грошей для «Вереса». Обласна рада у попередні роки давала гроші для клубу, сподіваючись, що в області буде розвиватися футбол. «Верес» брав ці гроші, покривав ними свої потреби. Згодом клуб вивели у вищу лігу і продали. Хоч я тоді й просив цього не робити, бо це дуже дороге задоволення. Однак мене ніхто не послухав. Є велика пересторога, що історія повториться. Адже вони знову просять з бюджету гроші, щоб вийти у вищу лігу.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також