«Верес» зазнав поразки в Одесі

1256 0

Ми у соцмережах:

«Верес» зазнав поразки в Одесі

Мінімальної поразки зазнав рівненський "Верес" в Одесі в матчі четвертого туру чемпіонату України серед команд Першої ліги. У протистоянні із "Чорноморцем" усе вирішив єдиний гол, який одесити провели на старті другого тайму. "Чорноморець" - "Верес" - 1:0 (0:0)

Головний тренер "Вереса" Юрій Вірт прокоментував дії своїх підопічних у матчі проти одеського "Чорноморця":

- Хороша бойова гра. Було багато боротьби. Ніхто не хотів поступатися. Ми їхали сюди за очками. Але щоб здобувати очки в Одесі - потрібно забивати. "Чорноморець" - щвидка команда. З хорошим тренером. І з завданням повернутися до УПЛ. Ми ж лише будуємо свою команду. Гра сьогодні могла б піти за іншим сценарієм, якби Михайло Сергійчук реалізував момент на старті матчу. Сьогодні "Чорноморець" переграв нас на "стандартах". Після голу одесити грали на утримання рахунку. Загалом вважаю, що, можливо, більш закономірним результатом сьогодні була б нічия. 

Головний тренер "Чорноморця" Сергій Ковалець прокоментував переможну для своєї команди гру з "Вересом":

- Перша все, хочу висловити співчуття родинам загиблих у вчорашній катастрофі.

Щодо гри - це була хороша гра. В першому таймі ми мали три хороших моменти. Якби забили до перерви - грати було б легше. Перш за все - в психологічному плані. Сьогодні ми мали чудову підтримку вболівальників. Вітаю вболівальників із хорошою грою.

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також