"Верес" здобув першу перемогу у Туреччині

1010 0

Ми у соцмережах:

Свій п`ятий контрольний матч у рамках тренувального збору, що проходить у турецькій Анталії - провів рівненський "Верес". Суперником нашої команди став словацький "Слован" із Братіслави.

У матчі проти третьої на цей момент команди словацької Фортуна-ліги головний тренер рівнян Юрій Свірков дав можливість проявити себе гравцям, що не виходили на поле у попередньому спарингу проти казахстанського "Жетису". Ігрову практику також отримали потенційні новачки команди.

Як і у матчі проти "Жетису", у цій грі знову не зіграв Володимир Адамюк. Він продовжує відновлюватися після невеликого ушкодження, отриманого в одному із попередніх спарингів.

Єдиний у матчі і переможний гол рівняни забили після передачі Артура Западні і точного удару Михайла Сергійчука. Раніше ж Сергій Борзенко не реалізував пенальті.

У суботу, 10-го лютого, "Верес" зіграє заключний спаринг-матч турецького збору - проти мінського "Динамо". А вже 13-го лютого наша команда повернеться до України, де продовжить підготовку до матчу чемпіонату УПЛ проти полтавської "Ворскли".

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне)  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також