«Верес» здобув вольову перемогу над «Кременем»

914 0

Ми у соцмережах:

«Верес» здобув вольову перемогу над  «Кременем»

Другу поспіль домашню перемогу у чемпіонаті Першої ліги здобув рівненський «Верес». У матчі п’ятого туру «червоно-чорні», поступаючись по ходу зустрічі, переграли «Кремінь». «Верес» - «Кремінь» - 2:1 (1:1) . Сергійчук і Гончаренко відзначилися результативними ударами.

Юрій ВІРТ: «Треба працювати над реалізацією своїх моментів»

Післяматчевий коментар головного тренера «Вереса» Юрія Вірта:

- Найголовніше – здобули три очки. Це дуже важливо. Хочемо рухатися вгору турнірною таблицею. Важка гра. Необов’язковий пропущений гол нас дещо шокував. Перша ж хороша атака «Кременя» призвела до голу. Але ми продовжували гнути свою лінію. І, думаю, було б несправедливо, якби ми пішли на перерву, програючи.

В другому таймі вилучення вплинуло на гру. Думаю, фол справедливий. Зубков багато фолив і міг залишити поле ще до перерви. Кінцівка гри вийшла нервовою. Я не задоволений діями футболістів, які вийшли на заміну. Вони послабили гру.

Нам треба працювати над реалізацією своїх моментів, аби не доводити матчі до таких нервових кінцівок. Але, найголовніше, що в нас є моменти. Можу подякувати команді. Проявили характер, футболісти розуміють, що ми вимагаємо. Це радує. 

Олександр ГОЛОВКО: «Програли по рахунку, але не по грі»

Післяматчевий коментар головного тренера «Кременя» Олександра Головка:

- Логічно, що після вилучення ми грали в інший футбол. Я вітаю суперника з перемогою. І хочу привітати своїх хлопців із тим рівнем самовіддачі, який вони продемонстрували на полі. Так, не все виходило. Ми програли. Але ми програли по рахунку на табло, але не по грі.

В нас лінія захисту «випала». Двоє гравців цієї ланки травмовані. Довелося грати з попередженням з самого початку матчу. Не буду коментувати дії гравця, який помилився і отримав вилучення. Ми намагалися перебудуватися, повернутися у гру. Сьогодні результат незадовільний. Але по самовіддачі до команди немає запитань.

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також