Весна прийшла, треба жити: у Рівному збирали кошти на лікування хворому педагогу

1831 0

Ми у соцмережах:

Весна прийшла, треба жити: у Рівному збирали кошти на лікування хворому педагогу

У міському палаці культурі знову був аншлаг. Рівняни прийшли на благодійну виставу, щоб пожертвувати гроші на лікування вчителя. У залі майже не було вільних місць.

- Спасибі глядачам! Саме так хочеться розпочати свій "спіч", - каже акторка театру Ольга Вертелецька. – Був повен зал людей, які розуміють театральне дійство, які кайфували від гри акторів, які сміялися від душі й бурхливо аплодували. Це означає, що вистава вдалася! Ми долучилися водночас до доброї справи: зібрали 15 тис відомому педагогу міста на лікування! Дякуємо кожному, хто вчора розділив з нами хвилини щастя й благодійництва.

Олена Петрик:

- Я прийшла на виставу із своєю мамою Людмилою Юхимівною Дяченко, Заслуженою артисткою України. Мама уже на пенсії, працювала у Волинському театрі. Дивилася мама виставу з професійної точки зору, і як глядач. Каже: «Актори грали від душі, і для нас». Ми з мамою гарно провели вечір, отримали позитивні емоції, зарядилися енергією, яка панувала у міському палаці культури, і повернулися додому з чудовим настроєм. А те, що вистава благодійна, підносить її на найвищий рівень.

Іван Боровець:

- Це був вечір віддушини. Я навіть порівнював гру акторів міського палацу культури з грою акторів драмтеатру. Клас! Усе було професійно! Здорово! Ми прийшли на виставу з дружиною. Досі емоції переповнюють. Я голова спілки ветеранів і пенсіонерів, тому приємно, що міський палац культури проводить благодійні заходи.

Олена Гордійчук:

- Саме ця вистава у 2019 році на Всеукраїнському фестивалі "Від Гіпаніса до Борисфена" у м. Очаків зайняла перше місце серед 37 театральних колективів. Михайло Нестерчук - актор, який зіграв одну з головних ролей, отримав відзнаку "Кращий актор фестивалю".

Михайло Нестерчук:

- Вистави самодіяльних театрів, на жаль, довго не живуть. Це у професійних театрах можна побачити на афіші надпис "Сьогодні трьохсота вистава". Але різдвяна історія прижилася. Весь театр дякує глядачам. Ви були шалені. Ми збережемо ту енергію, яку отримали на виставі, і будемо ділитися нею, дарувати її всім, всім людям. Щасливі тим, що зуміли зіграти виставу і поділитися грошима з людиною, яка потребує лікування. Це не просто гроші, це думки про вас - 600 глядачів. Люди, ходіть в театр і будете здорові. Весна прийшла, треба жити.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також