Ветерани АТО вирушили до Києва на "Кубок Нескорених"

1317 0

Ми у соцмережах:

Ветерани АТО вирушили до Києва на

Це футзальні змагання серед воїнів, які були поранені під час бойових дій. До складу рівненської команди увійшло 12 гравців.

"Кубок Нескорених" започаткували торік. Його проводять серед ветеранів бойових дій, які отримали в АТО тяжкі поранення та інвалідність. Змагання відбуваються двічі на рік: взимку – у залі, навесні – під відкритим небом на штучному газоні, повідомляє Рівне Суспільне. 

"Кубок Нескорених" проводиться у місті Києві біля республіканського стадіону – під егідою Міністерства оборони, Міністерства соціальної політики, Державної служби України у справах ветеранів війни та АТО. По положенню мало бути дві команди, одна команда з інвалідів-ампутантів, але у нас в Рівненській області стільки інвалідів немає, каже представник Служби у справах ветеранів війни та учасників АТО Іван Тижук.

Проводжали футболістів біля Стели героїв АТО, що поруч зі Свято-Воскресенським собором. Благословив "Поліську січ" в дорогу отець Тарас Климович. Торік рівненські спортсмени зайняли у змаганнях шосте місце. Однак успішний виступ – не головне, каже наставник.

Змагання розпочнуться завтра зранку і триватимуть упродовж дня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також