«Ви все знаєте»: як міський голова Рівного пояснив премії чиновникам під час війни

4440 0

Ми у соцмережах:

«Ви все знаєте»: як міський голова Рівного пояснив премії чиновникам під час війни

Сьогодні на сесії міськради депутати обговорювали врегулювання премій міських посадовців.

"Міський голова премії не отримує - я не голосував, от і все. Ви все знаєте. Міський голова наклав вето на премії. Відповідно, я категорично в даний час війни відмовився від надбавок і премій, і сьогодні в голосуванні не приймав участі. Я все сказав", - ось так лаконічно і загадково прокоментував сесійне рішення міський голова Олександр Третяк.

Розказати детальніше про те, кого з чиновників і яким чином преміюватимуть, він не забажав.

Тож хто, скільки і за що отримуватиме? З того ж, що було на сесії, можна зрозуміти, що премії та надбавки отримуватимуть керівники департаментів, управлінь, їхні заступники та інші "дрібніші" посадовці. Тоді як сам міський голова та його заступники додаткових виплат не матимуть.

 - Бюджетна комісія прийняла пропозицію: в тексті цього рішення замінити суму і базу нарахування, і сформулювати так, що преміювання буде не більше 50% від фонду оплати праці і далі по тексту, - зачитував до голосування голова бюджетної комісії Павло Алексєвич.

- Друга правка: доручити міському голові Олександру Третяку забезпечити до 1.03.2023 року розроблення та подання до міської ради проєкту рішення РМР про затвердження положення про преміювання посадових осіб місцевого самоврядування, працівників апарату, виконавчого комітету РМР та її виконавчих органів. Відповідно до якого система преміювання буде базуватися на комплексі якісних, кількісних показників, досягнень, виконання і перевиконання яких буде основою матеріального заохочення посадових осіб, працівників, а невиконання - підставою для депреміювання.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також