Вибух у лісі: зрізали шість дубів та спалили мікроавтобус

3458 0

Ми у соцмережах:

Вибух у лісі: зрізали шість дубів та спалили мікроавтобус

У ніч з 6 на 7 липня працівники лісової охорони Сморжівського лісництва виявили невідомих осіб, які вчинили самовільну порубку дубів у 31 кварталі Сморжівського лісництва та завантажували деревину у мікроавтобус "Фольксваген". Номери на ньому були іноземними. Лісівники повідомили про це поліцію.

Завантажити всю лісопродукцію зловмисники не встигли, бо  помітили працівників лісництва та вивантажили із автомобіля чотири однометрові колоди. Після чого рушили авто дорогою у напрямку виїзду із лісового масиву, але наскочили на перешкоду - "кошку”. Через пробите колесо змушені були зупинитись. Закривши авто, зловмисники втекли з місця події.

Обстеживши лісовий масив,  охорона виявала зрізаними шість дерев дуба звичайного. Сума збитків від таких дій "чорних лісорубів"  орієнтовно становить 100 тис грн. Поліцейські описали місце події, автомобіль зловмисників та спільно із працівниками лісової охорони залишилися на нічне чергування.

7 липня, приблизно о 14-й годині 30 хвилин,  робітники Сморжівського лісництва, які готували незаконно добуту деревину до вивезення на нижній склад підприємства для зберігання,  помітили невідомого чоловіка, який йшов від місця,  де знаходився автомобіль "Фольксваген".  За мить пролунав вибух. Це горів  "Фольксваген". Лісівники повідомили про це у поліцію. Тривають слідчі дії, повідомляє ДП "Клеванський лісгос"п на своїй сторінці у мережі Фейсбук. За однією з версій, мікроавтобус спалили лісокради, щоб таким чином "замести" сліди скоєння злочину та уникнути відповідальності за нього.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також