Віддавши щось незначне, отримаєте набагато більше: астропрогноз на 22 липня

916 0

Ми у соцмережах:

Віддавши щось незначне, отримаєте набагато більше: астропрогноз на 22 липня

 

Овен

Зірки рекомендують частіше звертати увагу на прикмети і знаки долі. Сьогодні їх буде дуже багато. Рішуче кидайтеся в бій, якщо справа торкнеться кар'єри. Сімейним людям потрібно втілювати мрії в реальність.

Телець

Займіться творчістю. Саме вона допоможе впевнено рушити вперед. Категорично не можна займатися фізичною працею. З поїздкою не поспішайте, ще не час кудись їхати. Відпочинете трішки у вихідні.

Близнята
На настрої в цей день буде позначитися все. Навіть зміна погоди стане приводом для нудьги і депресії. Сконцентруйтеся на тому, що наповнить радістю і позитивом. Не проходьте повз тих, кому потрібна ваша допомога.

Рак

У вас трапиться просто-таки напад незалежності. Вам так сильно захочеться ковтка свободи, що ніщо не зупинить і не переконає. З боку родичів з'являться прохання. Чимало прикрощів принесе фінансова сфера, відмовтеся від покупок.

Лев
Керівництво оцінить по заслугах ваше завзяття і терпіння. Неупереджено міняйте думку і бажання, якщо вони стосуються коханої людини. Корисні покупки, що стосуються будинку, дачі і автомобіля.

Діва
Літо пролітає, вам хочеться відпочити на березі річки і позасмагати. Відлуння минулого дадуть поганий результат в особистому житті. Бережіть шлунок, що не напихати себе шкідливими продуктами.

Терези
Зірки рекомендують рідше заглиблюватися в себе. Така поведінка негативно позначиться на стосунках з друзями і колегами. Сім’я хоче бачити вас частіше вдома. Не розчаровуйте близьких.

Скорпіон
Якщо ви в цей день хоча б одну справу перенесете «на потім», то це сильно позначиться на вашому бюджеті. Стан гаманця цілком залежить від вашої завзятості й розсудливості. Над минулими стосунками ридати не варто.

Стрілець
Від посиденьок з друзями тримайтеся подалі. Цей день створений для більш серйозних справ. Не бажано приховувати почуття, ризикувати грошима і робити необдуманих кроків.

Козеріг
До відпустки ще далеко, розслаблятися не варто. Слова близьких родичів не пропускайте повз вуха. На роботі все добре, але обіцяної премії доведеться чекати ще довго. Не будьте марнотратними.

Водолій
З огидою подивіться на свої недоліки, працюйте над собою. У любовних стосунках доведеться злегка знизити планку. Припиніть смикати обранця за ті ниточки душі, які доставляють йому біль. Більше ніжності й довіри.

Риби
Робочі моменти виведуть із себе. У начальства стільки запитів, що хоч до пізньої ночі працюй. Зробіть кілька вправ з йоги, дихайте рівно і створіть навколо себе невидиму броню. Така тактика допоможе позбутися негативної енергії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також