Відома спортсменка з Рівненщини з дітьми дві ночі «бомжувала» у Лондоні (ВІДЕО)

5985 0

Ми у соцмережах:

Відома спортсменка з Рівненщини з дітьми дві ночі «бомжувала»  у Лондоні (ВІДЕО)

Через те, що її літак з Борисполя спізнився на рейс

Жителька Вараша, відома спортсменка-тріатлоністка Ольга Ширяєва через інтернет просила про допомогу. 

Вона разом з двома дітьми 2 та 17 років та 65-річною мамою 2 дні жила в аеропорту Хітроу у Лондоні, звідки не могла вибратися, повідомляє Радіо Трек. 

- Ми летіли з Борисполя у Монреаль (Канада) з пересадкою у Лондоні. Квитки купили в авіакомпанії МАУ - «Міжнародні авіалінії України». Літак з Борисполя спізнився. Тому ми не встигли на наступний рейс. І ми вже другу ніч ночуємо просто в аеропорту на лавках. Нам ніхто тут допомогти не може. Всі нас відправляють в МАУ. Тому що ця компанія має вирішувати проблему і садити нас на наступний рейс. МАУ не відповідає на дзвінки.

За словами Ольги Ширяєвої, авіакомпанії лише зрідка відписує на електронну пошту, що нічого не збирається робити, і що у спортсменки з дітьми був час. Вона анулювала їм квитки на наступний і зворотній рейси. А представника МАУ в аеропорту нема.

Жінка не знає іноземної мови. Була вимушена харчуватися з сім'єю у дорогезних магазинах аеропорту і ночувати тут на лавках. Також вони всі четверо залишилися без багажу.

- МАУ відгукніться! І зробіть свою роботу. Бо ми не можемо так далі жити. Ми бомжуємо у центрі Європи, - звертається до авіакомпанії Ольга Ширяєва у відео на youtube-каналі.

 Згодом канал у Телеграм perepichka_news поінформував, що в компанії відреагували на ситуацію. Вдень квитки були переоформлені, і родина відлетіла в Монреаль сьогодні о 1 годині дня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також