Відомий рівненський лікар підтримав Олександра Третяка

1660 0

Ми у соцмережах:

Відомий рівненський лікар підтримав Олександра Третяка

Лікар з Рівного Павло Сільковський висловився про другий тур виборів міського голови.

Медик, який своїми порадами допомагає хворим боротися з COVID-19, закликав у другому турі підтримати кандидата від "Європейської Солідарності" Олександра Третяка:

- Без ботів, без поливання брудом опонентів, без величезного бюджету він пройшов у другий тур виборів міського голови.

Його силкуються очорнити, показати брехуном, невігласом, сектантом, релігійним фанатиком. І на цьому фоні виглядати привабливо. Його біографію перелопатили вздовж і впоперек і знайшли тільки те, що він «штунда» і через те не свій. З усіма ознаками дискримінації за конфесійною належністю.

 

Ок, я теж протестант і вже більше 13 років працюю лікарем. В корумпованій і злиденній медицині. Мої коменти відкриті і ви можете написати, чи хоч у когось із вас я вимагав неправомірну вигоду і чи відмовив у наданні допомоги? Чи проявив до вас зневагу через релігійну належність? Але можу також сказати, що саме віра допомогла мені стати тим, ким я є зараз. І віра спонукає робити свою роботу чесно, віддано і відповідально. Лікувати уважно кожного, з ким зводить мене доля.

Олександр Третяк - мій друг. І те, що стосується мене, стосується і його. І навпаки. Він не ховається від журналістів і не уникає гострих запитань. Він - людина з цінностями, який любить своє місто і діє для його блага.

Ще кілька днів і ми зробимо свій вибір. Буває так, що у виборі ми схиляємось до одних цінностей, а потім шкодуємо за іншими. В який бік схиляться наші містяни у цей раз? І які цінності матимуть для нас більшу вагу? 

Передвиборча агітація


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також